DETAILED NOTES ON گیاه اسپند

Detailed Notes on گیاه اسپند

Detailed Notes on گیاه اسپند

Blog Article

معمولا از خرداد الی آخر تابستان این گیاه رشد می‌کند. برای بهره از خواص اسپند می‌توانید در این ماه‌ها به طبیعت‌گردی پرداخته و اسپند مورد مصرف خود را، خودتان از طبیعت تهیه کنید.

البته مصرف این گیاه می‌تواند عوارض جانبی شدیدتری را هم با خود به همراه داشته باشد.

روغن اسپند همچنین یک روغن بسیار قوی برای کاهش دردهای عضلانی و مفصلی محسوب می‌شود.

اسپند نیز مانند هر گیاه دیگر اگر زیاد مصرف شود، عوارض جانبی زیادی را به همراه خواهد داشت. مصرف بیش از حد اسپند، به خصوص به صورت خوراکی، می‌تواند منجر به مسمومیت گردد. علائم مسمومیت با اسپند شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، تشنج و در موارد شدید، حتی مرگ می‌شود.

با توجه به شدت عفونت، می‌توان از روغن آن به صورت مستقیم روی پوست استفاده کرد و از خواض ضد عفونت و ضد خارش آن استفاده کرد. البته این کار را باید فقط با توصیه‌ی یک متخصص انجام دهید.

استفاده از گیاه اسفند در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی و لوسیون‌ها از دیگر روش‌های مصرف این گیاه محسوب می‌شود.

همچنین برخی افراد ممکن است به اسپند حساسیت داشته باشند و در صورت تماس با آن دچار واکنش‌های آلرژیک مانند خارش، قرمزی، تورم پوست، عطسه، آبریزش بینی و تنگی نفس شوند.

این گیاه به دلیل قابلیت کاهش عوامل بیماری‌زا در محیط می‌تواند به عنوان یک ضدعفونی‌کنندگی قوی مورد استفاده قرار گیرد.

یکی دیگر از مزایای اسپند مربوط به دفع سموم است. همین موضوع باعث شده تا از اسپند به عنوان یک داروی قوی برای خنثی کردن سموم ناشی از گزش حشراتی، چون مار استفاده شود.

خواص ضد باکتریایی اسپند مانع از ایجاد عفونت شده و عفونت‌های باکتریایی موجود را هم از بین می‌برد. اگر با عفونت‌های مجاری ادرار و روده درگیر هستید می‌توانید از آن برای تهیه‌ی دمنوش استفاده کنید.

اسپندخواص اسپندخواص اسپند دود کردنخواص دارویی اسپندخواص درمانی اسپندخواص درمانی دود اسپندخواص دود اسپند

تلویزیون ترکیه: ۱۰ هزار مسلح more info از ادلب به سمت ایران می‌آیند!

این گیاه در خاک‌های شور مناطق معتدل بیابانی و مدیترانه‌ای می‌روید و به دلیل خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده، در طب سنتی جایگاه ویژه‌ای دارد.

استفاده از اسپند و کندر به عنوان یک روش طبیعی برای بهبود کیفیت هوا و افزایش آرامش روانی می‌تواند مفید باشد، اما همواره باید با احتیاط و با توجه به شرایط فردی و محیطی انجام شود.

Report this page